Néhány érdekes tény a Pokemon Go-ról!

A sokak számára ismert "Pokemon Go" valójában milyen játék is?!! Kukkantsunk egy picit a "függönyök" mögé. Íme néhány érdekesség a Pokemon Go-ról

Íme néhány pozitív tény.:

A megjelenés után három nappal az amerikai android felhasználók 3%-a nemcsak letöltötte, hanem rendszeresen használta is. (Ami több mint 300.000 ember)!

Eleinte a játékot csak Amerikában lehetett letölteni, ám ez az embereket nem akadályozta meg abban, hogy letöltsék. Az android felhasználók a Play Áruhá-zat megkerülve, az APKMirror nevezetű oldalról töltötték le a játékot. Az APKMirror így nyilatkozott a dologról.:"Míg július 5-én kb. 600.000 látogatónk volt, addig július 6-án ez a szám elérte a 4.000.000 látogatót.

A Nintendo (a játék fejlesztője) eddig eladott kb. 350.000.000 Pokemon játékot, több mint 22.000.000.000 kártyát, és csinált 17 rajzfilmet az utóbbi 20 évben. Kiváncsian várjuk, hogy a Pokemon Go mit fog produkálni!

Ez eddig szép és jó, de van ennek egy "sötét" oldala is!

Íme néhány negatív tény.:

Néhány ember sajnos bűncselekményre használta a játékot, mégpedig úgy, hogy egy adott Pokemon-t megkeresve vártak áldozatokra, akiktől elvették telefonjukat és pénztárcájukat.

Egy amerikai játékos, aki éppen a "Flamon" településen vadászott Pokemonokra, többet talált egy pokemonnál....ugyanis egy holttest is "várt rá"!

Egyik tinédzser srác megölte a testvérét, mert azt hitte, hogy  letörölte Pokemon-ját, pedig csak kijelentkezett belőle. Így végül a srácot börtönbe zárták.

2 amerikai fiatal egy magányterületre törtek be pokemonokat vadászni. Ám ez a gazdának nem "tetszett", ezért lelőtte az egyik fiút.

És így végére szeretném leírni az én véleményemet is a játékról.:Szerintem vannak pozitív,negatív hatásai is a dolognak, de én úgy gondolom, hogy az emberek elvesztik az eszüket néhány Pokemonért. És olyanokat csinálnak amiket ammúgy nem csinálnának meg a való életbe. Hasolnó, mint a drog: függőséget okoz és teljesen "bekábulsz" tőle!

Címkék: Érdekességek
https://benjaminblogja.blogstar.hu/./pages/benjaminblogja/contents/blog/29338/pics/lead_800x600.png
Érdekességek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?