8 szörnyű, de igaz kép, ami fėnyt derít a kínai Gyermek Olimpiára!

Kínában másképp zajlik az élet, mint az itt Európában megszokott. Ha egy gyermekről kiderül, hogy valamely sportágban kiemelkedő, azt azonnal kiveszik az iskolából, és államilag finanszírozott edzőtáborba viszik, ahol szó szerint olimpikont faragnak belőle. Ez rengeteg lemondással, edzéssel és lelki terrorral jár. Sőt egy kislány elmesélése alapján, aki legyen most Rebeka, betették őket rendszeresen egy olyan kamrába, amiben vákum keletkezett, és tartaniuk kellet a levegőt egészen addig míg majdnem el nem ájultak. Az étrend ugyan szigorú, és rostokban gazdag, azért a szteroidokat is bőven szedniük kellet.

Rebeka 30 év után tudott kiszabadulni, és ezért mesélt a szörnyűségekről. Egy másik úszó hölgy Ye Shiwen, aki megnyerte a 400 méter vegyes úszást, elmondta hogy 7 éves kora óta volt ebben a táborban.. Botrány lesz ebből, az biztos.

A fotókon a nyújtás fázisa látható, ami a legfontosabb a tornászok és egyéb sportolók körében. Ha egy testrész nincs rendesen kinyújtva, az könnyedén megsérülhet.

 

 

Forrás.: http://polelektro.ucoz.hu/blog

Címkék: Érdekességek
https://benjaminblogja.blogstar.hu/./pages/benjaminblogja/contents/blog/29484/pics/lead_800x600.jpg
Érdekességek
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?